Digitalisering

Power8 – Et smartere system

Share this post:

 power8

28. april 2014 annonserte IBM Power8.

En av de viktigste IBM annonseringene av året og en ekte » game-changer «.

Power8 leverer ledende ytelse, åpenhet og design, kombinert med fremragende Total Cost of Acquisition (TCA). Power8 vil åpne nye muligheter for IBM til å ta en betydelig andel av det voksende Linux server-markedet samt støtte «Cloud, Analytics, Mobile and Sosial» løsninger i en sikker måte.

Power8 er bygget på den nyeste chip teknologien. En teknologi som er skapt for å håndtere et stadig økende krav om høyere ytelse på store, uforutsigbare arbeidsmengder, som kan skalere med optimal sikkerhet og oppetid.

Det er tre hovedpunkter som knytter seg til lanseringen:

Designet for Big Data og Analytics – gjør analyser i sanntid og skaper en unik innsikt

En forbedret økonomi for Cloud løsninger – med fart, tilgjengelighet og oppetid på en robust plattform

Open Innovation – omfavner Open Source som gjør det enkelt å utvikle og implementere løsninger gjennom et økosystem og en tilpasset plattform

Kombinert med IBMs programvareportefølje, vil IBMs løsninger gi forbedret verdi for våre kunder. Spesielt sett opp mot en Intel-basert plattform.

 

Power8 vil endre måten kunder kan utnytte de mulighetene som tilbys innen Big Data og Analytics: Kundene vil være i stand til å redusere tiden de bruker for å få nyttig forretningsverdi av sine data. De får tilgang på verktøy som gjør deg enklere å ta bedre beslutninger med Cognos Analytics som Power8 vil kjøre opp til 50x raskere enn Intel.
Kunder som kjører Big Data Analytics og bruker Hadoop vil ha nytte av 2x ytelse.
Linux på Power8 vil kjøre opp til 2.5x raskere med en kostnadsfordel på 2,4x i forhold til Linux på x86, og med større pålitelighet og fleksibilitet. Linux kjører på Power.
For kunder som kjører tradisjonell ERP, for eksempel SAP, vil Power8 støtte opp til 2,8 ganger flere brukere per kjerne. Det vil redusere investerings- og driftskostnadene.

Forretningsfordelene med Power8, spesielt i forhold til forretningskritiske applikasjoner og løsninger, er imponerende. Når krav om oppetid, sikkerhet, tilgjengelighet, fleksibilitet er viktig – så gjør valget av infrastruktur en forskjell!

Les mer på OpenPower. 

Business Unit Executive Software

More stories

Er din bedrift rustet for konsekvensene av klimaendringer?

De siste ti årene har vi sett store klimaendringer. Temperaturøkning og ekstremvær byr på store økonomiske utfordringer. Forsikringsbransjen forteller om kraftig økning i naturskadehendelser. Millionbeløp blir utbetalt årlig, og beløpene blir bare større for hvert år. Det er derfor viktigere enn noensinne at vi innovative og jobber med fremtidsrettede løsninger som kan redusere klimaskader.

Continue reading

Kvantesikkerhet vil sikre deg mot morgendagens cyberkriminelle

I 2020 ble alle aspekter av livet, fra jobb og studier til underholdning og sosialt samvær, digitalisert. I takt med ny banebrytende teknologi og økende avhengighet av skytjenestene som muliggjør utviklingen, øker også sikkerhetskravene. IBM Research har lansert sine spådommer for 2021. Selv om mye er usikkert fremover, er det helt klart at hybride skyløsninger […]

Continue reading

Vi forplikter oss til nullutslipp innen 2030

Engasjement for bærekraft og miljø er ikke noe nytt for IBM. I over 30 år har vi vært åpne om hvordan vi håndterer avfall og bruker energi. Vi har lenge hatt konkrete mål for å redusere energibruk, øke andel fornybar energi og redusere utslipp av klimagasser. Vi forstår alvoret knyttet til global oppvarming og har […]

Continue reading