Sikkerhet

Vi tar sikkerhet på alvor. Gjør det du også!

Share this post:

Til tross for de enorme mengdene data som samles inn og sluses igjennom sikkerhetsprodukter, opplever organisasjoner og bedrifter angrep på sine databaser. Ofte kommer sensitiv informasjon på avveie. Antivirus er ikke tilstrekkelig nok for å beskytte sensitive data. På årets BusinessConnect vil du få innblikk i den raske utviklingen mot hybride skyløsninger som vil løse disse utfordringene. Dette er en utvikling som skaper store muligheter for fremtiden!

Security_Infographic_NO

Vi liker å tro at informasjonen vår blir ivaretatt av de som har den. Lover og regler er ment for å sikre at sensitive data skal ivaretas på en trygg måte. Vi som jobber med sikkerhet vil sikre at dette faktisk fungerer i praksis. Tviler du på om skyen er sikker og vil beskytte dine data? På årets BusinessConnect vil våre eksperter gi deg gode svar!

Tidligere i år annonserte datatilsynet at EUs lovforslag om datainnsamling og sikkerhet kan bli tatt opp i Norge. Denne loven kan pålegge norske virksomheter å informere om samtlige sikkerhetsbrudd, og at disse må videreformidles til staten innen en tidsramme på 72 timer. Virksomheten kan i dette tilfellet kan få en bot på opp til 5 prosent av deres årlige inntekt for uaktsomhet eller manglende overholdelse. Har deres organisasjon oversikt og kontroll over all data, slik at dette ikke rammer dere?

Vi ønsker å oppdatere deg på tilstanden til IT-sikkerheten i Norge slik den er i dag! En rask utvikling mot hybride skyløsninger skaper både utfordringer for datasikkerhet og store muligheter for fremtiden! På årets BusinessConnect forteller vi deg om den nyeste teknologien som beskytter din virksomhet mot angrep og tyveri av dine data.

Vi tar sikkerhet på alvor. Gjør det du også! Vi sees på BusinessConnect 19. oktober på Scandic Fornebu.

 

 BCBANNER

 

Country Manager – IBM Integrated Technology Services

More Sikkerhet stories

Når godt nok ikke er bra nok…

I de seneste år har vi stadig lest og hørt om selskaper i Norge og utlandet som blir utsatt for cyber angrep. Dette i form av løsepenge virus, ransomware etc. Viktige data blir kryptert for at lite vennligsinnede skal tjene penger eller rett og slett for å skape trøbbel for selskaper i form av skadeverk. […]

Continue reading

IBM lanserer nye lagringssystemer for virksomhetskritiske data

Dagens utfordringer for lagring, forvaltning og sikring av data er stadig voksende. Data blir sett på som virksomhetenes nye gull og vi møter stadig bedrifter som ønsker å bli bedre på hvordan de møter disse utfordringene med stadig økende krav både internt, fra eksterne samarbeidspartnere og fra eventuelle regulativer som bedriften må støtte.

Continue reading

Skyreise-eksperter mot takeoff

Etter flere år uten store investeringer i Norge får Nordcloud endelig rammer til å satse offensivt. Endringen kommer som en konsekvens av IBMs kjøp av selskapet.

Continue reading